Torsdag d. 21. januar er 31 beboere og et antal medarbejdere blevet vaccineret for anden gang og har dermed fuldført deres vaccination mod  corona. Lige som ved første vaccination var det også denne gang Lægehuset Fanø, der forestod vaccinationen og alt forløb effektivt og fint.

Selvom beboerne nu er vaccineret to gange, er vaccinationen er ikke fuldt virksom før, der er gået et par uger. For  medarbejderne gælder det, at de ikke alle er vaccineret anden gang endnu. Hvornår dette kommer til at foregå er endnu ikke meldt ud fra region Syddanmark.

De hidtil gældende besøgsrestriktioner på Fanø Plejecenter er fortsat gældende og de lempes først, når der kommer nye vejledninger fra sundhedsmyndighederne om, hvornår og hvordan de må lempes.

Onsdag d. 13. januar blev 31 borgere over 65 år, der modtager personlig pleje og praktisk bistand vaccineret i Sundhedshuset, Vestervejen 1.

Denne gang var det et vaccinationsteam fra Region Syddanmark, som løste opgaven i samarbejde med sundhedsmedarbejdere fra Fanø Kommune. Også disse vaccinationer forløb rigtig fint, selvom der fra starten opstod lidt ventetid for de borgere, der var mødt op for at blive vaccineret. Denne særligt udvalgte gruppe af borgere vil blive vaccineret igen inden for tre til seks uger.

Billeder fra vaccinationsdagene på Fanø Plejecenter og Sundhedshuset: