Direktionen i Fanø Kommune er fuldtallig og klar til at løfte opgaven i samlet flok

Efter en periode med udskiftninger på chefgangen, kan Fanø kommune endelig meddele, at med ansættelsen af Velfærdschef, Trine Nanfeldt er Direktionen fuldtallig pr. den 1. januar 2021 og klar til at løfte de mange vigtige opgaver i samlet flok.

Fanø Kommunes borgmester Sofie Valbjørn glæder sig til at Trine Nanfeldt trækker i arbejdstøjet, så der igen er en fuldtallig direktion bestående af en kommunaldirektør og 3 chefer.

Vi har haft flere dygtige kandidater i spil, hvor vi til sidst valgte Trine i et skarpt slutfelt af kvalificerede ansøgere. Som uddannet sygeplejerske og socialrådgiver, med en længere ledererfaring har hun den nødvendige ballast og faglige indsigt i hovedparten af de kerneområder, som hun får ansvar for. Derudover har hun et drive og ledelsesmæssig fokus og kan bringe nye perspektiver i spil i det samlede velfærdsområde samt i direktionen. Det er netop de kvaliteter, der skal til for at indfri vores ambitioner på de forskellige områder. Hun passer derfor godt ind i vores organisation, og jeg glæder mig til, at hun bliver del af direktionen i Fanø Kommune.

Citat Trine Nanfeldt:

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af en spændende organisation, hvor der er sat en ambitiøs og udviklingsorienteret retning. Visionen for det gode børne- og ungeliv og den værdige ældrepolitik er to spændende opgaver, jeg næsten ikke kan vente med at gå i gang med. Der er lagt vægt på en stor inddragelse af lokalsamfundet, hvilket jeg ser frem til. På ældreområdet er der en klar udfordring i, hvordan vi på den lange bane får skabt holdbare velfærdsløsninger.  Det bliver interessant at tage fat i, og jeg ser frem til at finde gode løsninger i samarbejde med medarbejderne og lokalsamfundet” fortæller hun.

Det er Fanø Kommunes økonomi- og planudvalg, som i fuld enighed har besluttet at ansætte Trine Nanfeldt. Beslutningen blev truffet på baggrund af en indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg bestående af politikere samt leder- og medarbejderrepræsentanter.

Kontaktoplysninger:

Kommunaldirektør Lars Møldrup

Mobil 2044 9912

Borgmester Sofie Valbjørn

Mobil 2722 0650

Velfærdschef Trine Nanfeldt

Mobil 2230 5085