Fanø er kendt for sine mange festivaler, og på visitfanoe.dk, kan du få et overblik over alle de mange begivenheder, der foregår på Fanø i løbet af året.

Fanø Kommune samarbejder med de mange festivaler samt Fanø Erhvervs- og Turistråd om til stadighed at sikre gode rammer for både nye og etablerede festivaler. Der afholdes et årligt møde for alle festivalarrangører, og har du lyst til at være med i dette netværk, kan du skrive en mail til Fanø Kommune på raadhuset@fanoe.dk.

"Vi gør os umage på alle tænkelige områder, hvor kvalitet er fællesnævner for alt det, vi arbejder med. Musikken, maden, festivalpladsen og menneskerne - Fanø Vesterland skal være en særlig oplevelse for alle."

Læs mere: Fanoevesterland.dk

Fannikerdagene finder altid sted den anden weekend i juli. Det var i 1954, at der for første gang blev afholdt Fannikerdagene. Nordby fejrer traditionerne og historien. En fantastisk mulighed for øens gæster at opleve de smukke, farverige Fanø-dragter, den særlige musik og dans.


Læs mere: Fannikerdagnene.dk

Sønderho har sin helt egen festdag den tredje søndag i juli. Sønderhoningerne holder de stolte traditioner i hævd, og ved det store brudeoptog viser unge som ældre de smukke folkedragter frem og ender ved Møllebanken, hvor der er rig lejlighed til at opleve Sønderhos helt egen musik- og dansetradition.


Læs mere: Fonden Gamle Sønderho
 

Godtfolk Festivalg bliver afholdt i september, hvor der er fokus på musikken på Fanø. Folkemusik, koncerter, workshops, jamsessions og dans.


Læs mere: Godtfolk Festival.dk

Fanø Jazzklub arrangerer herlige aftener med dans til forskellige orkestre, som veksler mellem traditionel jazz, swing og blues.

Læs mere: http://www.fanøjazzklub.dk/

I sensommeren afholdes i Nordby Kirke klassiske koncerter.

Læs mere: Fanø Sommerkoncerter.dk

En gang årligt i september måned afholdes Strikkefestival på Fanø, hvor der bl.a. afholdes workshops, foredrag og festmiddag.

Læs mere: Strikkefestival.dk

Vadehavsfestivalen er et samarbejde mellem Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner.

I Festivalperioden vil der være forskellige kulturelle aktiviteter i de deltagende kommuner. Festivalen foregår hvert andet år i september måned.

Læs mere: Vadehavsfestival.dk

Fanø Gadeteater Festival finder sted den anden weekend i august hvert år. Det er gøgl og musik på Nordbys pladser og gader.

En festival for hele familien og det er altid gratis at komme og få sig en god og sund latter.

Læs mere: Fanø Gadeteater Festiva.dk

Danmarks største 5-mandsstævne i fodbold, afholdes d. 3. weekend i juli i Nordby, med deltagelse af både dame, herrer- og mix hold.

Der kan tilmeldes alt fra firmahold, til klubhold og til de "kreative" hold. Weekenden afsluttes med en stor fest i teltet.

Læs mere: Fanøsommercup.dk
 

Fanø Drikkefestival er for alle aldre. Alle typer drikkevarer præsenteres enten af selve foreningen eller af stadeholdere i festivalteltet. Fanø Festival afholdes i september.

For mere information: Fanø Drikkefestival