Dekorativ billede

Savner du en hobby eller socialt samvær?

Aktivt ældreliv er en hjemmeside, som du kan bruge til at finde foreninger, aktiviteter, tilbud og meget mere i Fanø Kommune.

Hjemmesiden byder på mange muligheder for både kommuner, foreninger og for dig, der søger aktiviteter.

Besøg Aktivt Ældrelivs hjemmeside og se hvilke tilbud der er til dig i Fanø Kommune.

Formålet med hjemmesiden er, at skabe flere fællesskaber og mindske ensomhed hos seniorer eller alle der har lyst til at være med! Ensomhed forringer ikke bare livskvaliteten, men kan være direkte skadeligt for helbredet. Derfor har Fanø Kommune tilsluttet sig aktivtældreliv.dk. 

Hjemmesiden giver:

  • Opdateret overblik over aktiviteter og tilbud i lokalområdet: Brug den intuitive søgefunktion og få en komplet liste frem over foreninger, der matcher søgekriterierne på adresse og interesse.
  • Nem tilgang til viden og redskaber om ensomhed: Find masser af viden om ensomhed blandt ældre samt redskaber, der giver konkrete handlemuligheder -  målrettet ansatte i kommunen, frivillige, pårørende og andre aktører.
  • Mulighed for foreningerne for selv at rette og tilføje informationer: Alle foreninger på siden for mulighed for at logge ind og selv rette deres oplysninger samt uploade aktivitetskatalog eller billeder. Rettelser og tilføjelser bliver synlige på hjemmesiden med det samme. Vi sørger for at kontakte dem, som ikke benytter sig af muligheden for selv at gøre det, så data hele tiden er opdateret.

Kontakt

Har du brug for hjælp til oprettelse af en forening eller en aktivitet eller har rettelser til din forening, er du velkommen til at kontakte AktivtÆldrelivs hotline:

Tlf. 21 72 57 59 
info@aktivtaeldreliv.dk